måndag 25 juni 2012

Grilltips - del 2



Här kommer ytterligare ett recepttips för dig som tycker om att grilla. Den här gången är det en salsa som är ett suveränt gott och fräscht tillbehör att ha till grilllat kött, kyckling och fisk. Receptet är hämtat från ett av Tina Nordströms Mat-program för nästan 10 år sedan. Jag skulle kunna äta enbart salsan ihop med köttet bara för att det är så gott!


Melonsalsa
4 personer

1 melon typ honung, galia
1 schalottenlök
1 citron (skal och juice)
salt och peppar

Gör så här
Skala melonen och skär ned fruktköttet i mindre bitar. Skala och finhacka schalottenlöken. Blanda melonen med citronskal, citronjuice, schalottenlök, salt och peppar.

Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla