lördag 23 juni 2012

En skål svensk sommar

En skål svensk sommar

Vad är väl mer somrigt än en skål jordgubbar? Och vad vore väl en midsommar utan jordgubbar? Ingen riktig midsommar alls, om du frågar mig. Älskar dessa goa, röda gubbar!

Summerar vår midsommarafton och konstaterar att vädret verkligen visade sig från sin bästa sida. Vi satt ute på altanen och åt god mat (Sellnäsplanka) tillsammans med barnens farmor och farfar samt faster med familj. Till efterrätt serverades hembakt marängtårta med jordgubbar och grädde.

Sellnäsplanka ("Ölplanka")

Dagen till ära åt pojkarna middag ute för första gången. Favoriträtten Lasagne stod på menyn och det åts med god och glad aptit (kolla Oscars min på bilden nedan). Åhh, så härligt att kunna sitta ute! Apropå att sitta ute, så konstaterade vi att altanen (eller ("dansbanan" som den kallas av grannarna) verkligen kom till sin rätt igår. Vi fick plats med långbord, däckstolar, parasoller och lekfilt till barnen utan att det på något sätt blev trångt. Är så glad att vi tog till rejält med yta när vi lät bygga den. 

Efter middagen hade vi planer på att åka till Torsång och titta på midsommarfirandet där men planerna skrinlades då klockan blev för mycket. Vi tog en promenad runt kvarteret istället :-)

Premiärmiddag utomhus

Favoriträtten Lasagne står på menyn
Hoppas Du hade en fin midsommarafton. Fortsatt glad sommar önskar jag dig!

Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla