fredag 21 december 2012

VykortsliktGod middag,

Vilken dag att vakna upp till! Här har det kommit flera centimeter nysnö under natten och det har fortsatt att snöa under förmiddagen. Gick ut så fort jag kunde i morse (pojkarna sov) för att fota runt huset. Önskar att bilderna kunde göra verkligheten rättvisa fullt ut men de kan de tyvärr inte. Det är så sagolikt vackert ute, precis som ett vykort. Grannen har en stor vacker gran på sin gård med ljusslingor i. Julgran i storformat med andra ord. 

Igår gjorde jag julgodis - Rocky road. Och himmel så gott det blev! Om du så bara ska göra ett enda julgodis så ska du definitivt göra det här. Så otroligt enkelt och bara så gott. 

Rocky road

Och till sist. Kom ihåg att det blir jul ändå även om du inte gjort det och det och det... Släpp alla måsten för ett tag och njut av den vackra naturen om du har möjlighet. Och förresten, de där "måstena" vem är det egentligen som bestämmer dom? Merparten av dom är det ju vi själva som diktar upp och därmed vi själva som kan prioritera om och/eller bort. Eller hur? "Get your priorities straight" - ett bra måtto.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Julkram
Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla