torsdag 6 december 2012

Piff och Puff

Hejsan,

Precis som i stora delar av övriga landet så har det snöat som bara den här i dagarna två, men nu är det ÄNTLIGEN uppehåll. Grannen hon vill har mer snö, men inte jag. Jag alldeles nöjd. Nu behöver det inte komma en endaste flinga till på hela vintern. (Givetvis vet jag att det inte blir så men om jag fick önska, och det får jag ju faktiskt!)

Jag tror bestämt att Piff och Puff har flyttat in hos oss! Har två små herrar som tycker om alla slags knappar; lysknappar, strömbrytarknappar, knappar på fjärrkontroller och telefoner etc. Just nu är det extra roligt med strömbrytarknappar eftersom lamporna i fönstren är utbytta mot adventsljusstakar. Det tänds och släcks så det står härliga till dagarna i ända. Det här är för tillfället en rätt vanlig syn hemma hos oss:

 "Piff" och "Puff" har parkerat under adventsljusstaken
och knäpper outtröttligt av och på, av och på...

På tal om knappar så möttes jag av synen nedan idag. Vi har satt spärrar på några köksskåp men det hindrar inte våra små herrar att dra ut vattenkokaren så långt det bara går och trycka på "av och på"-knappen om och om igen...Ha en fortsatt skön kväll!

Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla