måndag 17 december 2012

PraktfullGod måndag!

Hoppas din helg har varit bra. Vi har ägnat den åt att ta igen lite sömn, passat på att varit ute då kylan äntligen släppt sitt grepp, fått iväg julkorten och en hel del annat smått och gott. 

Ville bara visa vår vackra, ståtliga amaryllis som för några veckor sedan bara var en lök i en jutesäckspåse men som nu blommar så här praktfullt. Älskar färgen på blommorna, vit med lite inslag av lime. Mmm, så fint! Tänk att man kan gå igång på något så enkelt som en blomma :-)

Fick ett plötsligt sug efter att göra julgodis vilket knappast har hänt förut. Är dock ingen godisråtta, gillar faktiskt kakor mer än godis. Skulle nog tro att det är pysslet jag är sugen på och inte själva godiset i sig. Om det inte faller en i smaken kan man ju alltid ge bort det! Tror minsann att jag ska göra lite "Rocky road" á la Leila. Receptet hittar du här.


Bild lånad från recept.nu. Foto: TV4


En fortsatt fin dag önskar jag Dig. 

Camilla

1 kommentar:

  1. Vilken vacker blomma, verkligen fint med vitt och lime. Tänkte också göra lite julgodis, rocky road är ju hur gott som helst. Hoppas att ni alla mår bra. Imorsse när vi hämtade tidningen så var det söt och fint julkort på 2 fina tomtenissar vid namn Oscar och Filip. Superfina pojkar. Tack så jätte mycket. Ha det bra så länge. Kram Mimmi

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla