onsdag 19 december 2012

Redo för fest!


Klänning från Esprits edc-kollektion

God morgon,

Hoppas din dag börjat bra. Här är det gråare än gråast ute men vad gör väl det när man kan vara inne och mysa med tända ljus!

Att köpa kläder till sig själv existerar knappt längre. De flesta klädinköpen går, inte helt oväntat, till de små. Inte för att jag inte har försökt att hitta något för egen del, men det finns ju inga kläder. Snygga sådana, som jag tycker om, är väl bäst att tillägga. Till och med Esprit, som jag under många år har handlat nästan allt i garderoben hos, har tappat stinget tycker jag. Nej, man hänger väl helt enkelt inte med i "modesvängen" längre och uppskattar allt det nya som kommer. Man har gått och blivit gammal!

Jag vill ha sköna, snygga och praktiska plagg utan en massa konstgjorda fibrer i. Handtvätt går bort direkt även om maskinerna nuförtiden har tvättprogram för sådana plagg. Alla dessa krav verkar till synes omöjliga att uppfylla så jag har nästintill slutat titta på kläder till mig själv. Häromdagen kunde jag dock inte låta bli att kika in på Esprit en snabbis. Det skulle ju vara så roligt att hitta något fint till julhelgen. 

Döm om min förvåning när jag hittade den stickade klänningen på bilderna ovan. Helt i min smak. Passar till både strumpbyxor, jeans och leggings. Köpte även ett linne i samma färg att ha under. Det kanske inte är kört ändå, det gäller bara att vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt. "Bara" ja, det var just det...

Även de små har fått lite påfyllning i garderoben på sistone. Till de kommande helgerna hoppas jag denna skjorta från Lindex ska passa. Snygg ihop med jeans. Gillar också att det är lite roliga detaljer på den.Skorta, stlk 92 från Lindex

Ha en bra dag!

Camilla

1 kommentar:

  1. Tack snälla goa Camilla för fina kommentaren. Ja lilla Leah vet precis vad hon vill och är en bestämd liten dam, jag frågade om hon vill hälsa på Oskar och Filip fler ggr och det ville hon, då med ytterkläder av. Vad fin klänning du hittat, superfin. Ett tips är om du får tid över, åk till Romme till butiken IDEA design tror jag de heter de har jättemycket fina kläder, både klänningar toppar jeans, även inredning. Du kanske redan har varit där? Ha en mysig helg nu och om vi inte ses så mys och ha det så skönt i jul. Många kramar från oss på 16.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla