lördag 22 december 2012

Inte utan min snutte

Hej!

Sitter i soffan och pustar ute lite efter en vaknatt och en intensiv förmiddag. Pojkarna sover sött på övervåningen och utanför fönstret dalar snöflingor vackert ner över marken. 

Båda killarna har varit ledsna i natt, om vart annat. Det händer inte så ofta dock. Men oj så sliten man blir när det varvas med alldeles för tidiga mornar. Småbarnslivets baksida, onekligen. 

Sambon har jour och har varit på jobbet (läs "mardrömsfabriken") sedan tidig morgon. Så himla trist att inte få vara tillsammans när det är helg och allt, men så är det. Det är bara att bita ihop och hoppas att det blir bättre imorr'n eller nå't...

När pojkarna var små, ca 3-4 mån, började de med sina snuttefiltar. Oscar, som är särskilt förtjust i sina och då allra mest sin giraff, vill helst ha med sig dem överallt. När de ska lägga sig och sova vänder de sig direkt om efter sina filtar och borrar in huvudet i dem. Och de luktar godare än något annat verkar det som! En stor portion trygghet sitter i de där mjuka små filtarna. Tänk att något så litet kan vara så betydelsefullt.Här hemma känns det som lugnet före stormen. Alla julförberedelser är klara och snart ska vi ut på "julturné" i dagarna tre.

Camilla

1 kommentar:

  1. Låter jobbigt, men hoppas ni får sova denna natt. Ha så mysigt när ni ska ut på julfirande. Ha så bra så länge. Många julkramar från oss på 16

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla