torsdag 31 maj 2012

Sommarfynd


Igår var jag på Hemtex och gjode några sommarfynd, båten på bilden bl a. Hemtex har riktigt mycket fint inne i butiken just nu. Vill ha typ ALLT! Tycker kedjan har förbättrat sitt koncept och numer kan man hitta riktigt fina grejer igen. För ett tag sedan tyckte jag utbudet var riktigt uselt.

Aktuellt just nu är kedjans samarbete med Design House Stockholm. Kollektionerna ”Blå Drömmar” av Helena Sellergren och ”Cotton Stripe” av Daniel Östman finns nu på Hemtex och Design House Stockholms egna butiker.

"Blå Drömmar" av Helena Sellergen.

Blå Drömmar” är en levande kollektion som förändras i sin färgskala beroende på årstiderna - från ljust blå till mörk indigo. Helena Sellergren har naturen och poesin som inspirationskälla, eller ”naturens inre språk” som hon själv uttrycker det.
Daniel Östmans kollektion ”Cotton Stripe” byggs upp av en lekfull blandning av material, färger och ränder, på längden och tvären. De dynamiska mönster ränderna skapar är ett utmärkt exempel på något riktigt svårt; formgivning, enkel och avskalad men omöjlig att motstå.

Båda kollektionerna är jättefina men jag gillade "Cotton Stripe" mest.

Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla