tisdag 24 april 2012

Vårtecken




Tog med mig kameran ut och fotade lite vårtecken ute i trädgården. Det finns hopp! Nu saknas "bara" värmen.

Camilla

2 kommentarer:

  1. Å vad fina blommor du har i trädgården, bara att njuta. Hoppas ni mår bra, såg att en av pojkarna var förkylda, kanse tänder på gång. Tavlan som du såg i min blogg har jag köpt på http://www.inmyhouse.se/ bara att kika in. Snart måste vi väl ut o gå, det har varit så kallt o tråkigt väder, så det har blivit bara snabbpromenader. Men kanske nästa vecka nån dag. Ska ha Leah på tis em, så då kanske? Ha så bra så länge. Kram Mimmi ps; ska ni vara med på loppisen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja,visst är det nå't alldeles särskilt med den allra första grönskan i trädgården.

      Tack för länken.

      Nej, det har sannerligen inte varit något vidare promenadväder på sistone. Hann ut mellan skurarna igår och fick lite sol på näsan.

      Ja, det skulle funka med promenad på tisdag em. Vid ca 14:30 tror jag vi kan vara redo. Tror du det blir bra för er?

      Har funderat av o till på loppisen men landar i att vi inte ska vara med. Jag sitter hos frissan till 14 den dagen och ska sedan hem o äta så det blir inte någon tid över. Vi får vara med en annan gång. Hur många anmälda är det nu?

      Loppisen är verkligen ett supertevligt initiativ och jag beundrar dig för ditt engagemang och hoppas det blir tillräckligt många anmälda för att det ska bli av. Vi kommer iaf att besöka loppisen.

      Stor kram
      Camilla

      Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla