måndag 2 juli 2012

Sommarfeeling?

Hej alla fina bloggläsare!

Hoppas ni har det bra så här i sommartider. Tänk, nu är det redan juli. Tiden går rasande fort och nu är vi verkligen mitt i sommaren även om det är lite svårt att tro med tanke på vädret. Väder ja, det är ju svårt att låta bli att kommentera det när det är som det är. Önskar mig uppehåll och sol bums, tack! Såg en rolig sak på facebook, apropå väder.
Kolla in här ;-)


Sambon J föreslog Spanien eller Grekland men jag hoppas, hoppas det ska funka med kära Sverige inom kort ;-)

Om du mot all förmodan ändå har sommarfeelingen kvar och vill hjälpa den lite på traven så kommer här ett litet tips på en toppenfräsch duschcreme - Sweet Pea & Silk från LdB. Luktar ljuvligt och innehåller små peelingkorn så att man blir lite mjukare på kuppen!


Idag väntar sedvanlig fotografering av småbusarna då det är deras 10 månaders dag. Idag fyller även deras tremänning S 1 år! Hipp hipp hurra, stort GRATTIS till Dig.

Önskar dig en bra dag.

Camilla

1 kommentar:

  1. Hej söta Camilla, tack för fina kommentaren, den var fin. Sååå skönt att vara ledig nu några dagar, skulle vilja sova flera dagar känns det som. Ja vädret.. det är ett kapitel för sig, tänk att Andreas o hans familj har 40 gr i Spanien, de borde gå att skicka hit lite värme, eller hur? Vi kan ta en promenad nån dag kanske till fåren igen? Ha så bra så länge. Tack för tipset om LDB duschcremen. Kram Mimmi

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla