fredag 6 juli 2012

Förberedelser

Hej, hej!

Kikar in och önskar Dig en bra dag. Ser inte ut att bli vackert väder idag, åtminstone inte här i Borlänge. Kan vara skönt med sådana dagar också, då kan man vara inne och greja med lite av varje utan att ha dåligt samvete för att man inte njuter av det vackra vädret fullt ut. Idag kommer barnens morfar på besök och så ska jag börja förbereda inför nästa veckas fönsterbyte i vardagsrummet.

Gardiner och gardinstänger ska bort, det ska läggas skyddspapp på golv, TV:n och andra möbler ska täckas över (men det väntar vi ju så klart med tills kvällen innan) etc. Skönt att det här nu äntligen blir gjort även om det är lite drygt med allt jobb det för med sig i form av städning (efter 6 år av konstant renovering så kan man det här med byggdamm vill jag lova). Det nuvarande fönstret läcker som ett såll och det drar riktigt kallt från det på vintern. Ska även passa på att tvätta gardiner och sofföverdrag när vi ändå måste rumstera om i rummet. Sofföverdragen har inte blivit tvättade sedan pojkarna kom och jag kan lova att det är en välbehövlig tvätt.



 

Som sagt, hoppas Du får en bra dag vare sig du är på jobbet eller hemma.

Önskar Camilla, Filip & Oscar

1 kommentar:

  1. Då har ni lite att pyssla med igen då. Lycka till. Ha en fin dag, ser ut som det blir rätt fint ändå idag. Kram Mimmi

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla