torsdag 9 februari 2012

Värme tack!







Pojkarna sover som klubbade sälar så jag passar på att kika in en stund. Det är så otroligt svårt att få tiden att räcka till numer till allt man vill. Eller rättare sagt det går inte att göra allt man vill. Pojkarna kommer först just nu, så är det bara. Bjuder på lite bilder från vardagsrummet med arrangemang av ljus och vit pärlhyacinth, enkelt men fint. Har grejat lite i köket med tema blått och vitt, bilder på detta kommer senare. Har hittat sååå fina saker från Greengate på temat.


Här väntar snart matning med smakportion av morot. Sedan blir det promenad i det vackra men ack så kalla vintervädret. Längtar verkligen efter värmen och att slippa alla vinterkläder. Tänk vad mycket enklare det kommer att bli att ta sig ut. Nu känns varje promenad som ett smärre projekt. För att inte tala om när man ska ut med bil, bilbarnstolar och vagn. Det mina vänner, är ingen lek och kan göra vem som helst svettig!


Har broccoli till puré på kokning, bäst att kika till den! Hej på ett tag.


Y Camilla

1 kommentar:

  1. Ja jag förstår att det är fullt upp, fick ju prova på häromveckan. Hoppas ni mår bra alla. Vi här hemma är förkylda, men jobbar ändå. Jobbar hela helgen, så i morgon är det dax... Vad fint du pysslat. Blir kul att kolla när du får grejerna från greengate. Ha så bra så länge o hälsa Jonas o killarna,kram Mimmi

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla