söndag 3 oktober 2010

Äppelpaj

Pajform, muggar och handduk från GreenGate
Assietter Swedish Grace
från Rörstrand


Äppelpaj med kesella

Helgen har verkligen gått i matens tecken... Har testat ett nytt recept och till min stora glädje visade sig det vara en av mina favoriträtter, nämligen Sweet and Sour Chicken. Det var en hel del jobb att få till men värt varenda minut då det blev gott! Idag har vi ätit gott igen; potatisgratäng, helstekt fläskfilé och madeirasås. Himmelskt gott! Dagen avrundades med mumsig äppelpaj i uterummet tillsammans med goda vänner.



I fredags blev det ett besök till den lokala blomsterhandeln. För mig är det en ren njutning att gå och titta på alla fina blommor, vackra arrangemang och inhämta inspiration. Skulle kunna gå runt i timmar och titta på allt fint :-) Utöver blommor finns det så mycket roliga inredningsdetaljer. Köpte den söta lilla blomhållaren på bilderna ovan. Bandet och blomman går att byta ut efter säsong och blir ju på så sätt väldigt användbar. För att citera Maria Montazami, " I love it!".

Dags för kvällsmat! Ha en fin vecka och ta hand om Dig.


Y Camilla

1 kommentar:

  1. Hej! Camilla!
    Jättefin blogg du har, det är så himla kul att följa den. kan du inte lägga ut recepten på all god mat och pajer du gör, man blir ju så jättesugen när man ser och hör om allt gott du gör.
    Ha det så bra Kram Carina B-M

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla