tisdag 26 april 2011

Vilken helg!

Blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår...


Vilken härlig påskhelg det har varit, helt underbart väder! Rena rama sommarvärmen vissa dagar. Vilken förmån att ha fått möjligheten att vara ledig och njuta av allt detta. Grönskan har fullkomligen exploderat i helgen. I morse när jag cyklade till jobbet var det som att cykla genom att helt nytt, grönskande landskap om man jämför med bara för några dagar sedan. Ja, ljuvlig är denna tid. Hoppas Du haft möjlighet att njuta av helgen. Vi har grillat, umgåtts med vänner och familj, fixat i trädgården, plockat fram alla utemöbler och sist men inte minst också haft tid att njuta och bara vara.



Vackra vitsippor runt eken i vår trädgård.




Den här vackra påskbuketten fick vi av J:s familj under helgen, tack snälla Ni. Jättevacker är den och blomälskare som jag är uppskattar jag verkligen en sån här gåva.


Idag har vi inte haft något vidare väder. Det är grått, lite småkyligt och just nu regnar det. Det känns som om de gångna dagarnas värmebölja är ett minne blott. Tur då att det finns en massa saker, roliga och mindre roliga, att ta tag i inomhus :-).

Önskar Dig en fin kväll!
Y Camilla

1 kommentar:

  1. Ja idag har det varit lite kallare, men det känns skönt ändå, för det går lite för fort. Men det verkar som om sommarvärmen kommer till helgen igen. Det är nu det är som bäst innan det blir riktig sommar. Kram Mimmi

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla