tisdag 4 januari 2011

Loppisfynd




Då så, då är det bara att sätta igång med slipandet och målandet! Nu har vi fått hem vårt nya möblemang till uterummet. Tack vare observanta och omtänksamma grannen M hittade vi det perfekta möblemanget på Ta tillvara hur billigt som helst; ett runt bord med två illäggsskivor och tre stolar. Bordet och stolarna ska slipas och målas vitt och stolsdynorna ska så klart kläs om.
Tre stolar är ju i minsta laget men vi får hålla utkik efter fler. Att de inte kommer att se precis lika dana ut gör inget tycker jag, om de hålls ihop av samma färgskala är det bara charmigt att det är lite udda. Och det är ju trots allt bara ett uterum vi ska möblera.
Färg ja, om det är någon som har något bra tips på en slitstark, matt vit färg så tas det tacksamt emot. Tänk vad skönt när det är klart och vi får möblera, längtar redan... Och det är just det som är själva drivkraften, att man ser det färdiga slutresultatet framför sig och hur bra det faktiskt kommer att bli ;-)

Ni missar väl inte starten av Bygglov ikväll! Ska bli kul att se vad de tar sig an för spännande projekt den här säsongen.
Ta hand om Dig!
Y Camilla

1 kommentar:

  1. Haha, ni slog till, va roligt. Nu blir det måla av. Jag brukar använda Nordsjöfärg, matt grundfärg och måla flera ggr sen avslutar jag med en vax. Hör med dom så får du råd. Spännande och se när det blir färdigt. Lycka till. Ha så bra. Kram Mimmi

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla