Gudomlig kycklingfilé
För 6 personer
6 kycklingfiléer
3 dl matlagningsgrädde
5 dl crème fraiche
Marinad:
½ dl kinesisk soja
1 msk vitvinsvinäger
1 knippa persilja
4 pressade vitlöksklyftor
Gör så här:
Blanda marinaden. Lägg filéerna i dubbla plastpåsar och häll i marinaden. Marinera i 3-4 timmar eller över natten i kylskåp.
Lägg filéer och marinad i en eldfast form. Blanda grädde och crème friache försiktigt och häll över filéerna. Tillaga i ugn i 250 grader ca 45 min. Servera med ris och en god sallad.
Jag lovar att du inte kommer att bli besviken, testa du också!
Y Camilla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!
/Camilla