söndag 25 april 2010

Baktips

Gillar att vistas i köket och baka och laga mat. Har kommit underfund med att jag gillar bakning mer än matlagning, det är roligare och går oftast fortare. Passar mig som är otålig, fort ska det gå...

Här kommer ett recept på något av en favoritkaka, Brun sockerkaka, som är saftig och god och dessutom går snabbt att göra. Här blandas allt tillsammans, inga torra och blöta ingredienser för sig här inte!

150 g smält smör

2,5 dl strösocker

2,5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

0,5 dl kakao

1 tsk vaniljsocker

2 ägg

1,5 dl vatten

Häll smeten i en smord, bröad form. Grädda i 175 C, nederst i ugnen, ca 40 min. Låt sedan kakan stanna kvar i formen ett tag.

Ät och njut!

Y Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att lämna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar. Det uppskattar jag!

/Camilla