måndag 24 september 2012

Lampan med stort L!



Hejsan,

Måndag igen då och en ny höstvecka framför oss. Hoppas din helg varit bra. Vi har pysslat här hemma med att såpa golv, sätta upp en ny rullgardin, tagit hand om tvätt och lite annat smått och gott. Vi har även sovit ikapp, om man nu kan det, vilket varit otroligt skönt. Numer sover pojkarna i egna rum och det funkar riktigt bra. Åtminstone just nu, är väl bäst att tillägga. Det svänger ju fort när det gäller barn...

Bjuder på några bilder från vardagsrummet och den nya lampan som jag beställde på nätet för en tid sedan. Är så nöjd med den! Den såg ut precis som jag hade föreställt mig och den ger ett fint sken i rummet.

Här i Borlänge bjuder dagen på växlande molnighet och lite blåst. Vi ska ut och lufta oss och plocka in lite höstfint från naturen senare idag. Önskar dig en bra start på den nya veckan och minns att dagen blir vad du gör den till!

Camilla

fredag 21 september 2012

Redo för höst

Fina födelsedagspresenter

Hejsan,

Hoppas din fredag börjat bra. Härligt med helg, eller hur? I morse när vi vaknade var det frost ute. Altanen var täckt av ett islager efter gårdagskvällens regn, och såg mest ut som en skridskobana. Brrrrr... Med höstkylan i antågande har jag gjort mig redo genom att ta fram höstjackorna och impregnerat höst- och vinterskorna. Varma, sköna sjalar och vantar åker också fram. 

När grannen och vännen M kom hem ifrån Ullared förra veckan hade hon med sig kläderna på bilden i present till pojkarna. Så otroligt fina tyckte vi. Gillar verkligen pippimönstret på tröjorna. Tack goa, fina du än en gång!

Camilla

onsdag 19 september 2012

Ny matta



Har bytt ut den gamla mattan i gästtoaletten mot den här finingen i plast. Hade tidigare en matta med gummerad baksida men golvvärmen torkade ut gummit så att det blev bara smulor kvar. Plasten ska däremot tåla värmen. Hade tänkt mig en matta med stjärnmotiv först men det fanns ingen som passade. Det fick bli hästmotiv istället och det passar ju ypperligt här i kära Dalarna :-)

Camilla

tisdag 18 september 2012

Nyklippt

Nyklippt Filip



 Nyklippt Oscar

Hej, hej,

Då var kalaset sedan länge överstökat och vi har återgått till vardagen igen med allt vad det innebär. Sedan sist vi hördes har småprinsarna bland annat hunnit göra ett frisörbesök (det var mer än hög tid), haft sin första förkylning och fått sina första "riktiga" vinteroveraller. Förkylningar är ju aldrig roligt, särskilt inte när man själv och barnen drabbas samtidigt. Det är stört omöjligt att sova de första nätterna och man känner sig som en trasa. Tur då att det går över snabbt :-)

Här bjuder dagen på riktigt skruttväder - gråmulet och regn så långt ögat når. Det blir nog ingen längre utevistelse idag, tror vi ska ta en tur till loppisen här intill. Knepigt det där med hur mycket man påverkas att vädret. Luften går liksom ur en när det är sånt här väder och man har ingen större lust att ta tag i något, fast man borde. Annat är det när solen skiner, då återkommer krafterna och inspirationen igen. Lite sol önskas, tack!

Nej, nu ska jag försöka ta tag i resten av den här dagen. Lite strykning står på tur, kul - njae...

Camilla

lördag 1 september 2012

Namnsdagsbarn

Filip Samuel Sjans Solin
Idag grattar vi vårt lilla bustroll Filip som har namnsdag, det är nämligen Samuel idag. Grattis lilla goding från mamma och pappa!