onsdag 19 oktober 2011

Uppåt väggarna





Ibland behöver det inte kosta så mycket att få lite fin konst på väggarna! Här har jag skurit ut bilder som jag gillar ur en reklambroschyr för Lexington och ramat in. Här har jag samlat alla bilder på tavellisterna i matrummet. Bilderna kan enkelt bytas ut efter säsong eller helt enkelt när man tröttnat. Det enda som kostat är då ramen.



Y Camilla

tisdag 18 oktober 2011

Bästa presenten

Älskade barn


Så är de då äntligen här, vår älskade pojkar Filip och Oscar. De kom ca sju veckor för tidigt fredagen den andra september. Sedan dess har de varit inlagda på nyföddhetsavdelningen och för snart två veckor sedan fick vi komma hem. Lycka!


Livet är sig inte längre likt men trots detta är det den i särklass bästa present vi kunnat få! Känner mig oerhört lyckligt lottad som får uppleva föräldraskapet med allt vad det innebär. Livet har verkligen skiftat fokus från oss själva till dessa underbara juveler. Lika mycket som jag njuter av nuet och stunderna tillsammans med dessa varma, goa bebisar så kan jag också längta till och se fram emot allt roligt vi ska göra tillsammans när de blivit lite större. Alla upplevelser vi ska dela i vår lilla familj.

Tänk också vad bra vi har det här i Sverige som får vara hemma med våra barn och få betalt för det! Idag, en helt vanlig tisdag kan jag mata barnen, gosa med dem, passa på att sova när de sover, tända en brasa och mysa i den sköna värmen och som sagt få betalt för det. Känner tacksamhet.


Y Camilla